Sobirania i Justícia, associació independentista
BUTLLETÍ NÚMERO 03
15 DE MARÇ 2010

Editorial


Agustí Bassols

El dia 4 d’aquest mes s’ha complert un any de la formal constitució de la nostra “Associació Independentista Sobirania i Justícia.” Aquell 4 de març del 2009, reunits en assemblea el grup promotor amb altres grups i persones interessades en el projecte, van acordar la creació d’una associació, amb tots els ets i uts legals i el nomenament d’una Junta Directiva provisional per endegar l’entitat. I així es va fer.

Aquest primer aniversari ens brinda una bona avinentesa per renovar el nostre compromís amb Catalunya i la seva independència i per ratificar, com ratifiquem públicament, la nostra ferma i indestructible voluntat de seguir lluitant, amb les armes de la raó, pel tan desitjat i necessari assoliment. Mantenim, per tant, els principis i modalitats d’actuació que vam assumir en el seu dia, tals com la transversalitat, el no a la violència i a l’insult i el suport a les organitzacions i actes que persegueixin els nostres mateixos objectius. I recordem que el nostre objectiu fonamental consisteix en sensibilitzar la nostra societat civil a favor de la independència, finalitat que necessita de tots i està a la mà de tots. Ens cal incidir en aquest sentit en les persones del nostre entorn, amb optimisme, animats pel palpable i encoratjador increment del moviment independentista que s’observa d’un temps ençà.

Deixem per un altre dia i per un altre espai la relació de les actuacions dutes a terme per “Sobirania i Justícia” en el curs de la passada i primera anualitat, que han de ser objecte de la corresponent memòria. Però creiem d’obligada informació mencionar almenys, ara i aquí, els esdeveniments més remarcables que hi han tingut lloc, com l’espectacular acte de presentació pública de l’Associació; l’acte d’homenatge al nostre President d’honor; la nostra presència, l’onze de setembre, a l’ofrena floral i a la manifestació per la independència; el recolzament i participació al procés de les consultes populars; l’aparició del Butlletí (el present ja és el quart) i la Web, que és a punt per a la seva immediata presentació.

Acabem aquestes línies recalcant la necessitat que el segon any de la nostra existència associativa comenci amb una forta empenta, obra de tots, Junta, associats i adherits, que juntament amb l’esforç de tantes altres organitzacions que es mouen amb la mateixa finalitat, ens portin ben aviat, a la consecució d’aquella majoria social que requereix l’ús del dret a decidir, ja proclamat pel Parlament de Catalunya el l2 de desembre del 1989.

Comentar l'article
Enviar a un amic
Imprimir plana

  TORNAR A L'ÍNDEX

Baixa subscripció butlletí: sij@sij.cat
Sobirania i Justícia, Associació Independentista.
Rambla de Catalunya 61, 5è 3a, 08007 - Correu-e: sij@sij.cat
© 2009 Sobirania i Justícia. Tots els drets reservats