Sobirania i Justícia, associació independentista
BUTLLETÍ NÚMERO ZERO
15 DE DESEMBRE 2009

Editorial


Agustí Bassols

Sobirania i Justicia, la nostra volguda associació independentista, està d’enhorabona. Gràcies a l’esforç de tots els que ens hi hem integrat i entregat, avui publiquem el número zero del que serà el nostre Butlletí informatiu, una de les aspiracions importants dels primers dies de la nostra trobada i creació de l’entitat. El Butlletí apareix en un espai destacat de la Web que igualment estrenarem ben aviat. Felicitem-nos, doncs, per aquests dos propers assoliments bàsics i encoratjadors.

Butlletí i Web seran en endavant els nostres portaveus envers la societat catalana. La Web contindrà, entre altres recursos possibles, el resum de les activitats socials, comunicats de premsa, actualitat nacional i internacional, cultura i articles d’interès i d’opinió. El Butlletí, que esperem distribuir mensualment, a més de la seva funció pròpia de facilitar informació i pensament, permetrà l’intercanvi d’idees dels associats, adherits i del públic en general amb la Junta de l’associació.

Butlletí i Web han de ser i seran dos preciosos instruments per difondre la nostra doctrina, les nostres opinions i argumentar i convèncer respecte la independència de Catalunya com a necessària i possible, tal com ja proclamava el nostre manifest inicial, ratificat per l’article 2n dels nostres Estatuts, establint que els fins de l’associació són –convé recordar-ho- promoure la independència de Catalunya i sensibilitzar la societat catalana sobre la necessitat i viabilitat del seu assoliment per vies pacífiques i democràtiques.

En la confiança que la disponibilitat d’aquests nous recursos es reflectirà favorablement en els resultats de la nostra tasca, saludo ben amicalment a tots aquells que per Catalunya comparteixin aquesta esperança.

Comentar l'article
Enviar a un amic
Imprimir plana

  TORNAR A L'ÍNDEX

Baixa subscripció butlletí: sij@sij.cat
Sobirania i Justícia, Associació Independentista.
Rambla de Catalunya 61, 5è 3a, 08007 - Correu-e: sij@sij.cat
© 2009 Sobirania i Justícia. Tots els drets reservats