Sobirania i Justícia, associació independentista
BUTLLETÍ NÚMERO 03
15 DE MARÇ 2010

The Big Bang


La construcció com a sortida de la crisi

Vicenç Pedret

No, amics, no és el titular d'una notícia del “Polònia”. És la darrera mesura que el govern espanyol ha ideat per sortir de la crisi. Seguir construint. La culpa doncs no és que shagi construït massa, sinó … que hem deixat de construir!!!!!!

Em punxen i no em treuen sang.

Mentre els promotors immobiliaris del país reclamen ajuts pels 300.000 milions deuros que no poden tornar, mentre els bancs superen el 5% de morositat declarada, mentre es fa del tot impossible fer recompte de les promocions endegades per tota la geografia, mentre sintenta explicar a Europa que no estem tan fotuts malgrat el 12% de dèficit públic del 2009, mentre les caixes intenten fusionar-se per amagar les vergonyes, mentre lEstat acaba dinjectar milers de milions deuros als bancs per fer front als deutes externs, mentre tots els analistes reclamen mesures fermes per modificar les lleis laborals obsoletes, …

I tot just quan molts dèiem que el pitjor que es podía fer per part del govern era no fer res….BINGO!! Shan empescat una manera d'insultar la intel·ligència de la gent, fent-nos creure que per sortir de la crisi on la desaforada cobdícia constructora ens ha portat, el que cal és….SEGUIR CONSTRUINT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No trobo paraules per descriure lestat dastorament en què em trobo. Qui donarà crèdit als constructors? Amb quin objectiu? Vendre vivendes usades quan no es venen les noves? Qui donarà crèdit als bancs (que tenen un deute immobiliari terrorífic) per seguir construint?

Va, home, va…

Comentar l'article
Enviar a un amic
Imprimir plana

  TORNAR A L'ÍNDEX

Baixa subscripció butlletí.
Sobirania i Justícia, Associació Independentista.
Rambla de Catalunya 61, 5è 3a, 08007 - Correu-e: sij@sij.cat
© 2009 Sobirania i Justícia. Tots els drets reservats