Sobirania i Justícia, associació independentista
BUTLLETÍ NÚMERO 03
15 DE MARÇ 2010

Les consultes sobre la independència de Catalunya


SiJ es presenta a Molins de Rei

Agustí Gallart

Molins de Rei participà el passat diumenge, dia 28 de febrer, a la tercera tongada de consultes populars on més de 30.000 persones d’aquesta població pogueren manifestar-se a favor de la independència de Catalunya.

Tots recordem el dia 13 de setembre de 2009, una festa de la democràcia, on el poble d’Arenys de Munt va ser cridat per primera vegada a exercir el dret a decidir, i ho va fer amb una participació d’un 41,01%, i un sí aclaparador a favor de la independència de Catalunya del 96,33% dels vots.

El darrer 13 de desembre 200.000 ciutadans de Catalunya, seguint l’estela de la llibertat, van dipositar també el seu vot amb un resultat prou contundent del sí. Sobirania i Justícia va aprofitar la campanya de sensibilització d’Osona Decideix per a donar-nos a conèixer i explicitar el nostre Manifest en defensa de la independència de Catalunya, ho férem a les poblacions de Tona i Viladrau.

El dia 24 de febrer, i dintre dels actes de la campanya organitzats per Molins Decideix, vàrem presentar-nos de nou, en aquest cas al local de l’Agrupació Folklòrica, una de les 44 entitats adherides a la campanya de Molins Decideix, i vam donar el nostre testimoni de suport a les consultes populars, i posàrem de manifest que la independència és necessària i és possible.

L'Antoni Castella i Riera, secretari de SiJ, s'incorporà a la Junta d’Avaluació de Resultats de la consulta local.

Comentar l'article
Enviar a un amic
Imprimir plana

  TORNAR A L'ÍNDEX

Baixa subscripció butlletí.
Sobirania i Justícia, Associació Independentista.
Rambla de Catalunya 61, 5è 3a, 08007 - Correu-e: sij@sij.cat
© 2009 Sobirania i Justícia. Tots els drets reservats