Sobirania i Justícia, associació independentista
BUTLLETÍ NÚMERO ZERO
15 DE DESEMBRE 2009

The Big Bang


The Big Bang

Vicenç Pedret

Zapatero ha presentat la nova llei d’Economia sostenible. El problema dels qui viuen fora de la realitat i pretenen governar-la fent lleis, és que creuen que es pot ser feliç per decret.

Mentre assistim impàvids ( i desorientats ) a una caiguda de l’activitat industrial de més d’un 30%, el govern ens anuncia que el què cal és innovar. Algú s’ha preguntat el perquè de la caiguda?

Sóc industrial i us puc donar una resposta. L’estic vivint amb desesperada paciència. Amb el dólar a 1,50 €, els xinesos ( i altres orientals ) s’estan apoderant del mercat. Vénen a meitat de preu. La indústria no es recuperarà. I si la caiguda del PIB industrial a l’Estat espanyol ha sigut del 3 % ( del 14% al 11% del PIB total), res fa pensar que poguem recuperar-nos.

Hi ha qui somia un món sostenible, ple de funcionaris i ONG’s, sense indú stria i sense treballar (només fent I+D). Caldria que quedés ben clar que tot el sistema impositiu que ha fonamentat l’estat del benestar es basa en el treball (IRPF i SS) i l’activitat empresarial (IVA i IS). Això ha estat el fonament del concepte de progrés occidental de finals del s. XX. No ens el carreguem des de dins, que ja ho estan fent els xinesos des de fora.

Comentar l'article
Enviar a un amic
Imprimir plana

  TORNAR A L'ÍNDEX

Baixa subscripció butlletí.
Sobirania i Justícia, Associació Independentista.
Rambla de Catalunya 61, 5è 3a, 08007 - Correu-e: sij@sij.cat
© 2009 Sobirania i Justícia. Tots els drets reservats