Sobirania i Justícia, associació independentista
BUTLLETÍ NÚMERO ZERO
15 DE DESEMBRE 2009


SiJ a la campanya per les consultes a Osona

Lourdes Bassols

Dijous 3 i dissabte 5 de desembre al vespre, en el marc dels actes a favor de la consulta independentista del 13 de desembre i per donar suport a les Plataformes TONA DECIDEIX i VILADRAU DECIDEIX, es van portar a terme dos actes de presentació de la nostra associació a les poblacions de Tona i Viladrau, respectivament.

L’acte de Tona va tenir lloc al saló d’actes de l’Ajuntament on tres membres de la Junta directiva, Agustí Gallart, Manel Cardenya, i Josep Pérez Franco, van presentar el nostre manifest fundacional. En els seus respectius parlaments van glossar les causes i les raons econòmiques, polítiques i culturals que fan no només imperativa, sinó també viable, la independència de Catalunya.

L’acte de Viladrau va comptar amb la participació d'Antoni Castella i Teresa Capilla, també membres de la Junta directiva, que van presentar SiJ als nombrosos assistents. L'historiador i associat Ramon Vila-d'Abadal, en una gran conferència sobre la Nació catalana, va parlar a favor de la causa de la independència. Margarida Feliu, representant de la Plataforma VILADRAU DECIDEIX va insistir en la importància de participar a la consulta en l'àmbit local. Nombroses associacions i persones a títol personal, sobretot joves, que eren entre el públic van endegar un debat ric i apassionant després del qual es va cloure l’acte.

SOBIRANIA I JUSTÍCIA, moguda pel lema “la independència és necessària i és possible”, ha fet palès amb aquests i d’altres actes el suport ple que donem a les consultes independentistes sorgides de la voluntat del poble. Són un camí, valent i genuí, que assenyala de manera clara la ruta per aconseguir la llibertat, exercint des del Parlament de Catalunya el dret a proclamar la independència.
 


Veure vídeo

Comentar l'article
Enviar a un amic
Imprimir plana

  TORNAR A L'ÍNDEX

Baixa subscripció butlletí.
Sobirania i Justícia, Associació Independentista.
Rambla de Catalunya 61, 5è 3a, 08007 - Correu-e: sij@sij.cat
© 2009 Sobirania i Justícia. Tots els drets reservats