Sobirania i Justícia, associació independentista
BUTLLETÍ NÚMERO 15
15 D'ABRIL 2011

Activitats SiJ


Un país normal

Quim Torra

Gent normal d'un país normal que vota normal. Gairebé 900.000 catalans han votat que SÍ als diferents referèndums sobre la independència celebrats durant el darrer any i mig a Catalunya.

Els magnífics resultats de Barcelona, en la prova del 10 d'abril, sense mitjans, sense suport institucional, basant-ho tot a la voluntat, l'esforç i el patriotisme de la ciutadania, tanquen una etapa.

Sobirania i Justícia valora molt positivament tot el moviment de les consultes, i es referma en els seus objectius fundacionals: treballar per a donar arguments i avançar en el camí que fem junts per  a la independència del nostre país.

La paraula que millor defineix el que ha passat és “normalitat”: gent normal d'un país normal que vota normal i, naturalment, vota per la llibertat i la independència del seu país. L'exemple de radicalitat democràtica que ha donat el poble català en aquestes votacions inoblidables el situa al davant de les societats més avançades. Enhorabona a tots.

Vull felicitar a tots els associats de Sobirania i Justícia que han estat treballant durament tots aquests mesos, sovint entregant hores i hores de la seva vida com a voluntaris en les consultes, fent conferències o senzillament animant a la ciutadania a votar, pel vostre magnífic exemple. I us encoratjo a continuar pel mateix camí.

Cada vegada som molts més els que creiem que la independència és possible, necessària i justa.

Una forta abraçada.

Comentar l'article
Enviar a un amic
Imprimir plana

  TORNAR A L'ÍNDEX

Baixa subscripció butlletí.
Sobirania i Justícia, Associació Independentista.
Rambla de Catalunya 61, 5è 3a, 08007 - Correu-e: sij@sij.cat
© 2009 Sobirania i Justícia. Tots els drets reservats