Sobirania i Justícia, associació independentista
BUTLLETÍ NÚMERO 14
15 DE MARÇ 2011

L'opinió del lector


L'opinió del lector

Lourdes Bassols

A diferència del que és habitual en aquesta secció, avui no la dedicarem als comentaris dels nostres lectors arribats per escrit i via telemàtica, sinó que intentarem reflectir els que, de manera presencial, els associats van fer a lAssemblea general extraordinària de la nostra Associació que va tenir lloc el dia 25 de febrer.

Ja des del primer moment i abans de linici formal de la reunió, mentre la sala del Col·legi dAdvocats sanava omplint, els comentaris dels assistents reflectien optimisme i mostraven la il·lusió per la trobada, aquest cop presencial, amb altres socis. Tot i que el dia era poc avinent, quedava clar que el que els havia portat allà eren les ganes de compartir una estona plegats i prendre part activa en les propostes de renovació que figuraven en la convocatoria de la reuni& oacute;.

Durant lacte, i més enllà de les qüestions tècniques i de procediment, cal assenyalar el clima de col·laboració i les aportacions positives de cada una de les intervencions, ja fossin per preguntar, ja per comentar, que sempre van anar en la línia de la millora de lorganització interna de lAssociació i de recerca de la unanimitat en les accions a emprendre. El fort aplaudiment amb que tots els assistents van rebre lexposició del pla dacció de futur del nostre nou president de la Junta, aleshores encara candidat a lelecció, és una mostra daquest clima de participació i col·laboració i de lentusiasme per aquesta nova etapa que la nostra Associació enceta ara, entusiasme que va quedat reblat per la unanimitat en la votació per a lel·lecció dels nous càrrecs tant de la Junta com del Consell.

Un cop aixecada la sessió i ja en la part més informal de la trobada, no van faltar els comentaris de felicitació per la feina feta, de congratulació pel bon desenvolupament de lAssemblea i dencoratjament per la nova etapa que ara sinicia. Tots esperem que aquest clima de treball, de col·laboració i de respecte que vam mostrar tots els associats acompanyin els propers mesos la feina dels òrgans de la nostra Associació i que els comentaris en una propera Assemblea siguin, almenys, tan entusiastes com els denguany.

Comentar l'article
Enviar a un amic
Imprimir plana

  TORNAR A L'ÍNDEX

Baixa subscripció butlletí.
Sobirania i Justícia, Associació Independentista.
Rambla de Catalunya 61, 5è 3a, 08007 - Correu-e: sij@sij.cat
© 2009 Sobirania i Justícia. Tots els drets reservats