Associa’t

La condició d’associat implica un compromís personal amb la causa de la independència de Catalunya, constituïda en Estat i integrada a la Unió Europea.

L’Associació explicita aquesta resolució en el seu Manifest Fundacional. Tots els associats són cridats a col·laborar d’acord amb les seves capacitats i vocació personal.

Nom
Cognoms
DNI número
DNI lletra
Adreça
Població
Codi Postal
Email
Telèfon Fixe
Telèfon Mòbil
Professió
Data de naixement
Quota anual
Donatiu voluntari
Domiciliació bancaria

Domiciliació bancaria
Comentari
[recaptcha id:associat-captcha]
He llegit i accepto l’avís legal.
La tramesa d'aquest formulari suposa l'inici del procés d'alta com a soci de Sobirania i Justícia. L'alta serà efectiva, d'acord amb els estatuts de l'entitat, tan aviat com hagi estat ratificada per la Junta Directiva.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, SOBIRANIA i JUSTÍCIA assegura el tractament confidencial de les dades subministrades, les quals formen part dels nostres fitxers automatitzats amb la finalitat d’informar-vos de les activitats que poden ser del vostre interès a menys que ens indiqueu el contrari. D’acord amb la LOPD podeu exercir el vostre dret a accedir, rectificar o cancel·lar les vostres dades en qualsevol moment, mitjançant comunicació escrita per correu electrònic a  sij@sij.cat  o per correu postal adreçat a SOBIRANIA I JUSTÍCIA, carrer Providència, núm. 42, 08024 Barcelona.