“La DUI és la Llei de transitorietat jurídica” etzibà Marta Rovira en una de les seves intervencions en l’Àgora de Sobirania i Justícia sobre procés constituent. La secretària general d’Esquerra Republicana de Catalunya deixà clar que aquesta serà la porta d’entrada perquè Catalunya estableixi un marc jurídic propi. A més, afegí que la qualitat constitucional del nou país dependrà, també, de com s’elabori la llei capçalera. Un procés participatiu, inclusiu i transparent és condició sine quan non per bastir una democràcia cohesionada i capdavantera. Vet aquí el recull de mitjans i el testimoni fotogràfic d’una vetllada que resultà gens anodina. Imatges: Xavi Portet

El Punt Avui
Rovira condiciona el RUI al fet que sigui vinculant i el resultat, efectiu l’endemà

IMG_3104 IMG_3116 IMG_3138 IMG_3137 IMG_3132 IMG_3129
Àgora Marta Rovira 1