Sobirania i Justícia, associació independentista
BUTLLETÍ NÚMERO 23
16 DE GENER 2012

Activitats SiJ


www.sij.cat

Un any treballant per ajudar a construir l'Estat Català

Quim Torra

Benvolguts/des,

Aviat farà un any que vam ser escollits en la darrera Assemblea de Sobirania i Justícia com a nou equip de la Junta. Va ser un honor prendre el relleu dels companys que fins aleshores havien estat al davant de la nostra associació, tractant de mantenir el mateix repte: lluitar per ajudar a fer créixer el sentiment independentista en el nostre poble.

Durant aquest any hem intentat seguir el lema que ens havíem marcat: “Més sobirania i més justícia”, és a dir, en aprofundir el que ha estat el lema de la nostra organització: la independència és necessària i és possible, però per sobre de tot és justa. La causa dels catalans és una causa de justícia, perquè és la causa de la llibertat.

Amb les amigues i amics que formen part de la Junta, la Isabel-Helena Martí, la Lourdes Bassols, l'Elsa Àlvarez, en Vicenç Pedret, en Jordi Cortada i en Toni Castella, hem fonamentat la nostra acció en el patriotisme i el servei al país, des d’una òptica transversal i despolititzada, tractant de donar arguments i avançar en la definició i detalls del full de ruta cap a la independència.

Probablement, el Congrés Internacional BUILDING  A NEW STATE, celebrat el novembre amb l'assistència de destacades personalitats de tot el món, hagi estat l'acte més remarcable i, sens dubte, una fita que ens marca el camí a seguir. Però a l'hora de fer balanç poso en el mateix nivell els Butlletins, esmorzars, conferències i dinars que ens han permès fer arribar la nostra veu arreu, amb una presència cada cop més activa a les xarxes socials. El que SIJ manifesta, “pesa” cada vegada més en l'opinió pública catalana.

Punt i a part mereix l'activitat dels companys de la Comissió Econòmica, que han multiplicat els seus actes i que són una de les columnes bàsiques en les que es basa el nostre projecte. La seva entrega i els seus anhels, cada cop més ambiciosos, ens esperonen i ajuden a mostrar-nos com el que som: una associació que s'enfronta al futur del país amb rigor, responsabilitat i una visió constructiva del món independentista.

Ben aviat ens reunirem de nou per celebrar la nostra Assemblea anual. A Catalunya l'esperen temps difícils i reptes immensos. Per això , estic convençut que Sobirania i Justícia és més necessària que mai.

Molt Bon Any i una forta abraçada.

Comentar l'article
Enviar a un amic
Imprimir plana

  TORNAR A L'ÍNDEX

Baixa subscripció butlletí.
Sobirania i Justícia, Associació Independentista.
Rambla de Catalunya 61, 5è 3a, 08007 - Correu-e: sij@sij.cat
© 2009 Sobirania i Justícia. Tots els drets reservats