Sobirania i Justícia, associació independentista
BUTLLETÍ NÚMERO 18
15 DE JULIOL 2011

Activitats SiJ


www.sij.cat

Fem més gran Sobirania i Justícia

Quim Torra

Aquest estiu, cada associat que porti un nou associat

Estimats/des amics/gues,

Som a punt de començar les vacances d'estiu i em plau desitjar-vos, abans de res, que passeu uns bons dies de vacances, amb la companyia dels vostres familiars I amics.

Des que el nou equip vam fer-nos càrrec de la Junta Directiva, hem endegat tota una sèrie d'activitats i propostes (conferències, esmorzars amb...), que s'han complementat amb tot el que ja es venia fent (dinars, butlletins, etc.). També la Comissió Econòmica segueix els seus treballs sense defallir. Confiem que tot el que hem pogut anar fent hagi estat de la vostra satisfacció. Amb el treball de tots, continuem construint una associació independentista que volem que sigui de referència en la Catalunya del segle XXI.

Hem fet moltes coses i en volem fer moltes més. Tenim per endavant uns últims mesos de l'any trepidants: l'11 de setembre, la conferència internacional sobre el dret d'autodeterminació de Catalunya, la commemoració del cinquantenari de l'any 1961, etc... En cada una d'elles hi posarem la màxima atenció, per fer-ne esdeveniments rellevants.

Però necessitem ser més. Necessitem créixer, que el nostre missatge arribi, multiplicat, per la força dels membres de l' associació.

Per això us demanem, altra vegada, el vostre ajut: que durant aquestes vacances d'estiu cada associat convenci un amic seu de fer-se de SOBIRANIA I JUSTÍCIA. Ens cal ser més, hem de tenir més altaveus.

Tenim molta feina per endavant. Que passeu unes bones vacances i espero que ens retrobarem tots l'11 de setembre, en la Diada Nacional de la nostra Pàtria.

Abraçades,

Quim Torra

Comentar l'article
Enviar a un amic
Imprimir plana

  TORNAR A L'ÍNDEX

Baixa subscripció butlletí.
Sobirania i Justícia, Associació Independentista.
Rambla de Catalunya 61, 5è 3a, 08007 - Correu-e: sij@sij.cat
© 2009 Sobirania i Justícia. Tots els drets reservats